Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Madonna riportok

2008.01.30

  Riportok Madonnával!!                                                               
Exkluzív rádióinterjú Madonnával

2005. október 18., kedd, 15:27.

A többszörös Grammy-díjas Madonna zenetörténelmet írt nemzetközi lemezeladásaival: több mint 200 millió albumot értékesített és ezt a rekordot most tovább növeli új felvételével. Sokan azt mondják, hogy ezzel a lemezzel visszatért gyökereihez. A Confessions on the Dancefloor című album november 15-én kerül a boltokba. Ryan Seacrest, az új nagylemez kapcsán találkozott Madonnával. Hallgassátok meg az eredeti interjút is!Forrás: EPAMadonna élőben nálunk és egyidőben a világ minden táján! Madonna pár percen belül itt lesz velünk, élőben New Yorkból. "Confessions on  the dancefloor" az új album címe, ami miatt létrehozott egy telefonvonalat is: 1-888-2CONFES - beüthettek még egy S-t a végére poénból, de az nem számít. Amerikából hívhatjátok ezt a számot, s a tárcsázás után ezt az üdvözlő szöveget fogjátok hallani Madonnától:

"Mondj egy vallomást. De ne feledd: ezzel beleegyezel, hogy üzenetedet bármilyen formában, bármikor felhasználjuk, az idők végezetéig. Úgyhogy gondold meg kétszer és legyél perverz!"

Madonna vajon mit vallana? Ez az, amit tudni szeretnénk.

Ryan Seacrest: Hölgyeim és Uraim, Madonna itt van velünk élőben!
Madonna: Megérkeztem!
Bevallom mindenkinek, aki hallgat minket Amerikában és világszerte, hogy öt percig nem találtunk Téged és már kezdtem pánikolni. Halljuk, mi történt!
- Hatalmas dugóba keveredtem és körülbelül négy saroknyiról kellett iderohannom a 15 centi magas sarkú cipőimben.
Csodálatos, hogy megtetted!
- Közben minden munkás engem nézett és kérdezgette, hogy "Mi ez? Szex és New York?" Nem tudom hova tenni ezeket a megjegyzéseket...
Azt mondtuk nekik: "ha látjátok a kocsijában, szedjétek ki és szóljatok neki, hogy rohanjon!"
[M: ragadjátok meg]
Azt válaszolták: hhhh... Madonna nem szaladna senki kedvéért.
- Ó, ez nem is igaz!
Nem is mondták...

Na vágjunk bele, még sok dolgunk van és kevés az időnk! Az új albumod, a Confessions on the Dancefloor november 15-én jelenik meg. Sokan azt mondják, hogy visszatérsz a gyökereidhez ezzel az albummal. Miért akartál táncos lemezt készíteni?
- Pont ezért. Mert szerettem volna visszatérni ahhoz, ami miatt elsősorban elkezdtem zenélni. Mert szeretek táncolni. Mert számomra a zene és a tánc az öröm legjobb kifejezésmódja, és most ebben a hangulatban vagyok.
Tudsz táncolni? Úgy tudom...
- Micsoda???
Nem úgy értem... Tudsz táncolni? Úgy tudom, hogy nemrégiben megsérültél, leestél egy lóról.
- Igen, nyolc csontom törött el, négy bordám repedt el és eltört a lapockám is.
Jézusom! 
- S nem esett túl jól, hogy rohannom kellett a 15 centi magas sarkú cipőmben...
Na, most rosszul érzem magam... De teljesen meggyógyultál már?
- Nem. Egy bordám még nem forrt össze, a lapockámon is még van egy törés és a kulcscsontom sem gyógyult még meg teljesen.
Jól hangzik... 
- Köszi... Szeretnéd érezni, milyen?
Persze... Hogyan befolyásolja ez a teljesítményedet? Turné előtt állsz...
- Ez nem befolyásolja a turnémat. Ha addigra nem gyógyulok meg teljesen, akkor valami nagy baj kell hogy legyen velem. De múlt héten a klipforgatáson is lelkesen táncoltam. Igaz, hogy erős idegblokádot kellett alkalmaznunk...

Szóval mész turnézni. Valahányszor színpadra lépsz, tele vagy meglepetésekkel... Most mit tartogatsz?
- Rengeteg disco gömböt..., De valójában még nem terveztem meg a show-t.
Tervezzük meg most!
- Rendben!
Szerinted mi mit csináljunk?
- Tudsz táncolni?
Nem igazán...
- De legalább jól nézel ki tangában?
Én hosszú szárú gatyát hordok...
- Hosszú szárút...
De jó tanuló lennék... Meg tudnám tanulni.
- Rendben.
Kellenek még táncosok a turnéhoz?
- Igen, rajta tartom a szemem a válogatókon, igen.
Akkor hát közeleg a turné, mi is ott leszünk a színpadon, köszi a meghívást.
- Szívesen. Azért elkelne némi tehetség is...
Én érzem az időt. Ez az én tehetségem. Amikor a sztárok elkésnek, azt érzem.
- Rengeteg öltöztetőm van, de az még jól jönne.
Nagyszerű! És ki Ő? Liz Rosenberg?
- Igen. A sajtófelelősöm.
És miért vannak macskafülek a fülhallgatóján?
- Azok ördögfülek...És azt mondja, hogy "vissza a kérdéseidhez, Ryan"!

Mesélj valamit az új dokumentumfilmedről. Elárulok Neked egy titkot: ismerem az 1991-es "Truth or Dare" (Madonnával az ágyban) című filmedet. Ezzel összehasonlítva milyen?
-Hát... ebben is én szerepelek, csak tizenkét évvel később. De nem akartam "Truth or Dare" 2. résznek elnevezni, ezért elhagytam ezt a címet. Elmondok egy titkot: lehetne az is a címe, hogy "Merd elmondani az igazat", vagy valami hasonló...
Mit láthatunk benne?
- Beláthattok a színfalak mögé... Láthatjátok a turnét, a próbákat, láthattok engem a gyerekeimmel, a családommal, gyakran láthattok sírni... nem is tudom. Olyannak láthattok engem, amilyen vagyok!

Mielőtt ideértél az interjúra, lejátszottam az üdvözlő szövegedet a Confess vonaladról. Ha felhívnád ezt a számot és elmondanál egy vallomást, mi lenne az?
- Nem hiszem, hogy el tudnám ezt mondani ennyi ember előtt... Kimennétek?
Nem hiszem, hogy szívesen kimennének. De mégis, mi lenne az? Csak egy ötletet adj.
- Hogy mi lenne? Hogy mi az, amit bevallanék? Istenem... Ahhoz, hogy vallomást tegyünk, éreznünk kell az anonimitást, kell egy sötét szoba...
Nagyon személyes lenne?
- Talán igen.  Ha nem néznétek ennyien...
Én elmondom az enyémet. Ha én felhívnám a számot...
- Igen, mit mondanál?
A "Desperately seeking Susan" (Kétségbeesetten keresem Susant) DVD az egyik kedvencem...
- Valóban??? Ennél azért szaftosabbakat szeretnék hallani...
Ez elég szaftos...
- Nem az!
Nem ismersz eléggé...
- Csúnya vallomásokat akarok hallani!
A Confess vonal száma: 1 -888-2CONFES, Amerikában hívható.
Köszönöm szépen, hogy eljöttél!
- Köszönöm, örülök, hogy találkoztunk! De még van időnk, nem?
Csak ennyi időt kaptam.
- Hát igazán nagylelkűek vagytok...

 

                                                             Madonna riportja,tök ari:)!!

 Az Elle-nek készült exkluzív interjúban Madonna Kerry Potternek öltözködésről, családról, hírnévről és egyebekről mesélt. Madonna sok szempontból éppen olyan, amilyennek képzeltem. Percre pontosan érkezik, nem fecseg feleslegesen, nem bocsátkozik vég nélküli monológokba. Az amerikaiak orrhangján duruzsol, de mindezt brit kiejtéssel teszi. Találkozóit a profik udvariasságával és kérlelhetetlenségével zárja: – Mennem kell, hét perc múlva találkozóm van. Köszönöm!

Katt a képre a nagyobb méretért!

Örömmel jelentem, hogy a popdíva, divatguru, top híresség, aki az elmúlt 25 évben emberek millióinak a csodálatát vívta ki, nem is olyan rémisztô. Lehet, hogy csak kifogtam egy jó napját, de az a Madonna, akivel beszélgettem, kedves volt és sziporkázott.
48 évesen is elképesztően sokoldalú: a világ első számú női popsztárja, sikeres üzletasszony, anya, provokátor, és a nemrégiben kiosztott 10. Elle Stílusikon-díj tulajdonosa. – Igazán büszke vagyok rá, még egyszer köszönöm az Elle-nek!
Mióta 1983-ban utat tört magának a pódiumra, jószerivel annyiszor váltogatta a stílusát, mint más a fehérneműjét. Ez a világon mindenkit lenyűgöz, egyedül talán csak magát Madonnát nem. – Nincs kedvenc külsőm, stílusom. Mindegyiket szeretem – vonja meg a vállát. – Nem szeretek visszatekinteni. Ki akarja a tavalyi ruháit hordani, amikor ott van az rengeteg új dolog, amit megvehet?
Például a H&M-nek tervezett M by Madonna névre hallgató kollekció, amit ő maga tervezett, és ami kifinomult, letisztult vonalú ballonkabátokból és hétköznapi ruhákból áll. De nem csak felnőtteknek, gyerekeknek is tervez ruhákat, miközben mesekönyvsorozatának (English Roses) következő részét írja. A könyvet tízéves kislánya, Lourdes “lektorálja”, sőt, a ruhák bemutatásában is közreműködik.
A divat azonban kényes kérdés a Ritchie családban. – A lányom éppen olyan peródusát éli, amikor annyira szűk farmert hord, hogy képtelen behajlítani benne a térdét. Én meg állandóan rászólok: nem vennél fel valami mást is végre? Tele van a szekrényed ruhákkal, és örökké ez van rajtad. Vagy legalább vegyél fel hozzá egy övet, mert kilóg az egész feneked, amikor lehajolsz! A fiammal ugyanez a helyzet, le sem lehet róla robbantani az agyonhordott terepmintás Gap nadrágját. Mind a ketten állandóan ugyanazokban a ruhákban járnak.
Megkérdezem, félreteszi-e a jobb ruháit, hogy Lourdes örökölhesse majd, ha felnő?

– Az egyetlen dolog, amire igényt tart, az esküvői ruhám, mert majd ő is azt szeretné viselni az esküvőjén – meséli mosolyogva.
Mindenestere ha Lourdes egyszer meggondolná magát, akkor a mamája párját ritkító ruhatárának többi darabját is megtalálhatja majd Kaliforniában.
– Van egy raktárépületből kialakított múzeum, ahol az összes fellépőruhámat őrzik, azokat is, amelyek a videoklipjeimhez készültek, illetve néhány személyes kedvencemet.
Noha Lourdes elég önfejű, ha divatról van szó, Guy (Madonna férje – a szerk.) sokkal engedelmesebb.
– Imádom, ha a férjem öltönyt visel, és ezt meg is mondtam neki.
– És van eredménye?
– Határozottan. Öltözködés tekintetében könnyen befolyásolható.
– És visszafelé is működik mindez? Ő is meg szokta mondani a véleményét a ruháidról?
– Nem igazán. Bár egyszer azt mondta, hogy majdnem tetszik neki az, ami éppen rajtam van. Szóval, így valahogy… Egyébként, azt hiszem meg van elégedve azzal, ahogyan öltözködöm.
– A Confessions on a Dancefloor videoklipjében viselt tornadresszel is?
– Igen, az is tetszett neki – jelenti ki határozottan. Téma lezárva.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.